ZADNJE NOVICE

Moja nova stran je sedaj online. Prosim, oglejte si mojo stran in če želite, mi lahko pošljete sporočilo preko kontaktnega formularja tukaj.

Prosim, oglejte si moje nove slike. Za ogled slik kliknite tukaj

PRIPOROČI TO STRAN

OBISKOVALCEV

Sem zelo ustvarjalen človek, poln idej in odprtih nazorov. Zanima me pravzaprav vse v življenju, razen avtov he, he, he,..... Moje največje ljubezni v življenju pa so pisanje pesmi, risanje, glasba, branje knjig, živali, narava, »stand up« komedija, zadnje čase pa delam tudi kot fotomodel, človek ne more verjeti he, he, he,........ Pišem pesmi v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku. Nekaj si jih, za pokušino, lahko preberete tudi tukaj na tej strani.

Zelo rad rišem, zanima me tudi ilustracija, predvsem slikanic za otroke. V bližnji prihodnosti pa pripravljam nekaj razstav s svojimi slikami, tudi v tujini. V zadnjem času se precej ukvarjam z »stand up« komedijo, ustvaril sem novo smer »stand up« komedije, ki se ji reče “stand up poezija”.

Odpri stran s pesmimi  |  Odpri stran s slikami  |  Naslednja stran

Navi Home Out Graphic Navi RSS Out Graphic Navi Contacts Out Graphic Navi Backgrounds Out Graphic Navi Country Out Graphic Navi Portfolio Out Graphic Navi Links Out Graphic Navi Visions Out Graphic Navi Friends and Family Out Graphic Gallery Out Graphic Gallery Out Graphic
WordPress Clubs - Your No 1 Resource for high quality designed and professionally programmed Premium WordPress Themes